48-годишният Брадли Купър сервира горещи сандвичи по време на смяната

...
 48-годишният Брадли Купър сервира горещи сандвичи по време на смяната
Коментари Харесай

Брадли Купър прави сандвичи в камион, а бившата и настоящата минават да го видят

 48-годишният Брадли Купър сервира горещи сандвичи по време на промяната си в камиона за храна Cheesesteaks на Danny & Coop на 6 декември. Докато звездата приготвяше ястия в Ню Йорк, той беше посетен от някогашната си другарка - 37-годишната Ирина Шейк и актуалната си хипотетична половинка - 28-годишната Джиджи Хадид.
 Ирина Шейк и запознанството на Джиджи Хадид и Брадли Купър
Ирина Шейк ли сватоса Брадли Купър и Джиджи Хадид

Няма инцидентни неща

Брадли Купър си партнира с Дани ди Джампиетро, притежател на пицария Angelo`s Pizzeria в Южна Филаделфия, с цел да донесе известните пържоли със сирене в Голямата ябълка.

Разбира се, отбиването на Ирина при Брадли беше по фамилен мотив. Моделът в действителност докара щерка си Леа (6 г.), която има от Брадли, с цел да се насладят на сандвич, изработен от татко ѝ. По време на обедната почивка моделът изглеждаше изискан, само че небрежна в черно палто Nike, черен панталон и подобаващи черни ботуши.

Освен Ирина обаче, Джиджи Хадид също се отби, с цел да поддържа своя приятел по време на първата му промяна в камиона за храна. Докато грабваше пържола със сирене, 28-годишният модел беше облечена в дънково яке и черни панталони. Русата хубавица добавя визията си с черна шапка на New York Yankees, слънчеви очила и бели маратонки. Джиджи беше снимана да отхапва огромна хапка от сандвича си. Тя и Ирина обаче не бяха снимани дружно.

Официалният акаунт на Angelo " s Pizzeria в Instagram показа видеоклип на Брадли, който подготвя пържолите със сирене в камиона същия ден. " Елате и си вземете пържола със сирене ", споделя холивудският актьор, а видеото закупи необятна известност.

Много от почитателите на Брадли Купър се впуснаха в мненията, с цел да реагират на протичащото се, като някои изрекоха страдание, че не са в Ню Йорк, с цел да се възползват от пържола, персонално приготвена от фамозна холивудска звезда. 
 Джиджи Хадид и Брадли Купър - какъв брой сериозна е връзката им единствено месец по-късно
Джиджи Хадид и Брадли Купър - рисково близки

Колко сериозна е връзката им

Освен последната поява на Джиджи Хадид при Брадли Купър, двамата породиха подозрения за любовна история посред им от няколко месеца, откакто бяха видяни дружно на няколко срещи, в това число на пиесата на Бродуей " Дани и дълбокото синьо море ". Преди Джиджи, Брадли имаше връзка с Ирина от 2015 година до раздялата им през 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР